MacBook ekran tamiri / değişimi konusunda başta İstanbul olmak üzere Aras Kargo anlaşması ile tüm Türkiye 'ye hizmet veren Planet Teknoloji; bugüne kadar bir çok kurum, şiket ve binlerce son kullanıcıya MacBook ekran tamiri / değişimi ve yedek parça satışı konusunda çözüm sunmuş kurumsal bir bilişim firmasıdır.

Bizler; 10 yılı aşkın deneyim ve bilgi birikimimiz ile, herhangi bir nedenle arızalanmış; MacBookMacBook ProMacBook Air ve diğer tüm laptop markalarının ekran değişimi işlemini en uygun fiyatlara ve 1 yıl işçilik garantisi ile yapmaktayız. 

Apple MacBook cihazlarınızın arıza tespit işlemini ücretsiz yapıyoruz. Müşterilerimize arıza ve fiyat bilgisi vermeden ve onay almadan Macbook tamiri yada laptop tamiri yapmıyoruz.

MacBook Ekranı Neden kırılır ?

Bilgisayarınızın günlük faaliyetleriniz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Cihazın ekranı kırıldığında, iş yerinde bir raporu bitirememeyi, ders çalışamamayı veya sevdiğiniz oyundan ayrı kalmayı göze alamazsınız. Dikkatsiz olduğunuz için kendinize yada çocuğunuza kızarsınız. Ama durun! Çünkü bu talihsiz olay sadece sizin başınıza gelmedi. Emin olun teknik servisimize gelen müşterilerimizin büyük bir çoğunluğu MacBook ekran kırılması yüzünden geliyor. Çünkü MacBook ekranları incecik cam filmden oluşuyor ve bırakın yere düşürmeyi ufacık bir darbe de bile kırılabiliyor. En çok karşılaştığımız olay ise ekran ile klavye arasında herhangi bir cisim unutup MacBook'un kapatılması ve MacBook ekranının çatlamasıdır.

MacBook'ların Ekran Değişimini 3 günde Yapıyoruz

MacBook'larda en çok kullanılan ekran modellerini stoklarımızda bulunduruyor ve size hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. MacBook'ların ekran değişimi işlemini 3 gün içinde gerçekleştiriyoruz. İstanbul dışından gönderilen cihazların ekranlarını yine 3 gün içerisinde değiştiriyor ve kargo ile geri gönderim yapıyoruz.


macbook ekran tamiri


macbook ekran değişimi istanbul

Piyasada yüzlerce değişik ekran modeli olduğundan, servisimize gelmeden yada cihazınızı kargoya vermeden önce, stok bilgisi almak için bize cihaz modelini söylemeniz yeterlidir. 0536332691 'den arayarak yada Whatsappdan yazarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kullandığınız Ekranların Kalitesi Nasıldır ?

MacBook ekran değişimlerinde kullandığımız ekranlar A Kalite ekranlar olup cihazınızdaki eski ekranınız ile birebir aynı görüntü kalitesini vermektedir. Ayrıca ekranlarımız sıfır ölü pixel garantisi altında satışa sunulmaktadır.

MacBook Ekran Değişimi Sonrası Garanti Varmı ?

MacBook ekranlarımız 1 yıl garantilidir. Renk, Çözünürlük, Parlaklık değerleri olarak cihazınızda bulunan eski ekranla aynı değeri taşımaktadır. Bunun aksi olduğu durumda BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİSİ mevcuttur.